Alapään Karvaajat VI-divisioonan mestariksi

VI-divisioonan finaalissa kohtasivat Alapään Karvaajat ja FlyDi. Ottelusta muodostui maalintekokilpailu Karvaajien Ilkka Jussilan aloitettua maalinteon jo parin minuutin kohdalla. Parinkymmenen minuutin ajan edettiin tasatahtia kunnes avausjakson viimeisellä kympillä Karvaajat nykäisi neljän maalin johdon itselleen.

FlyDi kiri toisella jaksolla, muttei missään vaiheessa päässyt lähemmäksi kuin kahden maalin päähän huolimatta erittäin napakasta toisen jakson alusta, jossa FlyDi iski pari maalia pariin minuuttiin. Karvaajat pääsi takaisin neljän maalin johtoon kun parikymmentä minuuttia oli jäljellä ja piti johtonsa turvallisena lopppuun asti voittaen 13-7.

Ilkka Jussila keräsi finaalissa peräti seitsemän tehopistettä viidellä maalillaan ja kahdella maalisyötöllään. Muita Karvaajien tehomiehiä olivat Marko Kallioperä (1+2), Tomi Kempe (1+2), Tommi Salo (1+2), Visa Kivinen (2+0) sekä Mikko Heinonen (0+2). FlyDiltä sekä Sami Auvinen (3+2), että Henrik Suikkanen (3+1) olivat kypärätempun tehneitä pelaajia. Otto Haahti saalisti puolestaan kaksi syöttöpistettä.