Pelaamaan kaukalopalloa?

Helsingin Kaukalopallo

Helsingin Kaukalopallo järjestää pk-seudulla kaukalopallon sarjatoimintaa. Sarjatasoja löytyy harrastajalle valiosarjasta ja 1-5 divisionista tai ikämiehistä 40, 50 ja 55 v. lisäksi arki-aamuisin pelattava aamusarja.

Naisille järjestetään kaukiksen tutustumisiltoja. Illat jatkuvat taas 12.10. ja 26.10.2020 Hesan isossa hallissa. Syksyllä 2021 pyritään järjestämään iltoja.

Lasten (tytöt ja pojat)  6-12 v. MAKSUTON kaukiskoulu jatkuu joulukuussa 2020 Käpylän urheilupuiston tekojääkaukalossa. Vetäjinä RB Natusen ex. liigapelaajat.

Lasten kaukiskoulut jatkuvat marraskuussa 2021 ja koulut myös uudistuvat. Kouluja tulee kaksi erilaista : 6-10 v. perusosa sekä 8-12 v. jatko-osa, jossa keskitytään pelaamiseen.

Tulospalvelusta löytyy kaikki sarjat ja sarjataulukosta klikkaamalla joukkuetta löydät mm. joukkueen vetäjän yhteystiedot.


Mitä pelaaminen maksaa ?

Kausimaksu joukkueissa vaihtelee 200-400 € välillä per pelaaja. Hinta sisältää jäävuorot, tuomarimaksut, joukkueiden osallistumismaksut, tarkan ja nopean tulospalvelun yms.

Lisenssimaksu 45 €, jolla voit pelata useammassa joukkueessa, vaikka divisioonajoukkueessa ja ikämiehissä sekä lisäksi vielä aamusarjassa.

Uuden pelaajan troy-out lisenssi maksaa 20 €, jonka antaa oikeuden pelata kolmessa ottelussa koskien samaa sarjaa. Hintaan ei kuulu vakuutus.

Kaukisvarusteita löytää helposti vaikkapa www.tackla.fi. Pakollisia varusteita on luistimet, kypärä ja kaulasuoja. Lisäksi suositellaan säärisuojia ja alasuojia.


Pelaajaksi ? 

Helsingin Kaukalopallon sarjoista jokainen löytää itselle sopivan tason. Valio-sarjassa on pelannut vuosien aikana entisiä jääkiekkoammattilaisia pitämässä huolta kunnostaan ja nauttimassa kilpaurheilusta ilman jatkuvaa matkustelua.

Tavalliselle höntsääjälle kaukalopallo on lajina turvallinen ja vauhdikas. Kaukalopallo on kevyt eikä riko luita. Lajissa sallitaan kontaktit, mutta ei taklauksia. Lämärit ovat sallittuja eikä mailan kohoamista rajoiteta. Aiempaa pitempi maila (125cm –> 135cm) helpottaa pitkien pelaajien pelaamista. Nykyisillä säännöillä kaukalopallo on erittäin hauska laji.

Jos kaukalopallo kiinnostaa, niin ota yhteyttä Helsingin Kaukalopallon kilpailutoiminnan pyörittäjään Visaan 050-557 3510 (myös Whatsapp) tai hkikp@kaukalopallo.fi. Voit Ota yhteyttä myös suoraan joukkueiden vetäjiin. Yhteystiedot löytyy tulospalvelusta joukkuetiedoista.

 

Joukkue kaukalopalloon? 

Uudella joukkueella on mahdollista päästä pelaamaan esim. 3-5 divisiooniin tai  ikämiessarjoihin. Aamusarjaan tarvitaan lisää joukkueita.

Mitä maksaa ? Helsingin Kaukalopallon maksut ovat jäsenmaksu 20 € / joukkue, ilmoittautumismaksu 50 € ja osallistumismaksu uusille joukkueille 300 €.

Helsingin Kaukalopallo myös järjestää joukkueelle jäävuoron. Joukkue voi ottaa vakiovuoron tai pelkästään kotiotteluita varten jäävuoron. Jäävuorojen hinta on 190-210 €/vuoro Helsingin jäähalleissa.

Helsingin Kaukalopallo antaa uusille joukkueille pallopussin (10 kpl palloja)

Lisätietoja Visalta 050-557 3510 tai hkikp@kaukalopallo.fi

päivitetty 02.03.2021

Comments are closed.