Pelaamaan kaukalopalloa?

Helsingin Kaukalopallo

Helsingin Kaukalopallo järjestää pk-seudulla kaukalopallon sarjatoimintaa. Sarjatasoja löytyy harrastajalle 1-5 divisionista tai ikämiehistä 40, 50 ja 55 v. lisäksi arki-aamuisin pelattava aamusarja.

Lasten (tytöt ja pojat)  6-12 v. MAKSUTON kaukiskoulu pidetään vuosittain marraskuusta helmikuuhun.

Tulospalvelusta löytyy kaikki sarjat ja sarjataulukosta klikkaamalla joukkuetta löydät mm. joukkueen vetäjän yhteystiedot.


Mitä pelaaminen maksaa ?

Kausimaksu joukkueissa vaihtelee 250-400 € välillä per pelaaja. Hinta sisältää jäävuorot, tuomarimaksut, joukkueiden osallistumismaksut, tarkan ja nopean tulospalvelun yms.

Lisenssimaksu 57 €, jolla voit pelata useammassa joukkueessa, vaikka divisioonajoukkueessa ja ikämiehissä sekä lisäksi vielä aamusarjassa.

Uuden pelaajan try out -lisenssi maksaa 30 €, jonka antaa oikeuden pelata viidessä ottelussa koskien samaa sarjaa. Hintaan ei kuulu vakuutusta.

Kaukisvarusteita löytää helposti vaikkapa www.tackla.fi. Pakollisia varusteita on luistimet, kypärä ja kaulasuoja. Lisäksi suositellaan säärisuojia ja alasuojia.


Pelaajaksi ? 

Helsingin Kaukalopallon sarjoista jokainen löytää itselle sopivan tason. 1. divisonassa on pelannut vuosien aikana entisiä jääkiekkoammattilaisia pitämässä huolta kunnostaan ja nauttimassa kilpaurheilusta ilman jatkuvaa matkustelua.

Tavalliselle höntsääjälle kaukalopallo on lajina turvallinen ja vauhdikas. Kaukalopallo on kevyt eikä riko luita. Lajissa sallitaan kontaktit, mutta ei taklauksia. Lämärit ovat sallittuja eikä mailan kohoamista rajoiteta. Aiempaa pitempi maila (125cm –> 135cm) helpottaa pitkien pelaajien pelaamista. Nykyisillä säännöillä kaukalopallo on erittäin hauska laji.

Jos kaukalopallo kiinnostaa, niin ota yhteyttä Helsingin Kaukalopallon kilpailutoiminnan pyörittäjään Visaan 050-557 3510 (myös Whatsapp) tai hkikp@kaukalopallo.fi. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan joukkueiden vetäjiin. Yhteystiedot löytyy tulospalvelusta joukkuetiedoista.

Ilmoittaudu tästä pelaajaksi

Joukkue kaukalopalloon? 

Uudella joukkueella on mahdollista päästä pelaamaan 2-5 divisiooniin tai  ikämiessarjoihin. Aamusarjaan tarvitaan lisää joukkueita.

Mitä maksaa ? Helsingin Kaukalopallon maksut ovat jäsenmaksu 20 € / joukkue, ilmoittautumismaksu 50 € ja osallistumismaksu uusille joukkueille 300 €.

Helsingin Kaukalopallo myös järjestää joukkueelle jäävuoron. Joukkue voi ottaa vakiovuoron tai pelkästään kotiotteluita varten jäävuoron. Jäävuorojen hinta on 200-220 €/vuoro Helsingin jäähalleissa.

Helsingin Kaukalopallo antaa uusille joukkueille pallopussin (10 kpl palloja)

Lisätietoja Visalta 050-557 3510 tai hkikp@kaukalopallo.fi

päivitetty 27.06.2024

Comments are closed.