Hooks ylivoimainen IV-divisioonassa

IV-divisioonan finaalissa kohtasivat Supermiehet ja Hooks. Supermiehiltä finaali lähti surkeasti käyntiin Hooksin siirryttyä johtoon jo kolmen minuutin kohdalla. Hooks ei höllännyt jalkaa kaasulta vaan paineli vakuuttavaan viiden maalin johtoon ennen kuin 20 minuuttia oli pelikellossa kulunut.

Lopullisesti Hooks ratkaisi ottelun heti toisen jakson alkuun tilanteen ollessa jo 12-1 Hooksille kun toista jaksoa oli pelattu kymmenen minuuttia. Tämän jälkeen loput ottelusta oli pelailua jossa Supermiehetkin alkoivat saamaan merkintöjä maalisarakkeeseen vaikkeivat kovin lähelle päässeet missään vaiheessa Hooksin voittaessa lopulta lukemin 17-6.

Hooksilla onnistujia oli luonnollisesti runsaasti. Isoimman teholukeman mätti Ilkka Ovaska (5+4), taustalta komppasivat Henrik Wetterstrand (3+2), Markku Sormunen (1+4), Tomi Sormunen (3+1), Jorma Pulkkinen (2+1), Eero Punkka (2+0) ja Timo Kutinlahti (0+2). Supermiesten tehopisteet jakautuivat tasaisesti joukkueen kesken. Ainoastaan Jesse Potinkara kahdella syötöllään pääsi useampaan tehopisteeseen.