III-divisioonassa mestaria haettiin pitkän kaavan kautta

III-divisioonan finaalissa kohtasivat Tapanilan Erä ja Vesa Tyylikkäät. Kokemuksen ja nuoruuden kohdatessa Erä oli välillä vaikeuksissa Tyylikkäiden nopeuden kanssa, mutta paikkasivat tämän kokemuksella ja ottelu pysyi tasaisena. Erä oli lopulta joukkue joka aloitti maalinteon jo reilun minuutin kohdalla Lenni Vainion maalilla.

Tyylikkäiden tasoitus tuli pian. Myöhemmin osat vaihtuivat Tyylikkäiden mennessä johtoon ja Erän tasoitettua heti perään. Toisen jakson alussa Toni Hyvönen vei Tyylikkäät 3-2 johtoon ja tämän jälkeen Tyylikkäiden onnistui pitkään puolustaa johtoaan. Erä lisäsi fyysisyyttä ja ottelu alkoi hieman kuumentua. Kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa Hans Pedersen toi lopulta Erän tasoihin ja ratkaisu jouduttiin hakemaan rangaistuslaukauksien kautta. Rankkareissa Erän kokemus oli valttia Erän osuessa kahdesti Tyylikkäiden nollaa vastaan.

Erän onnistujia olivat Lenni Vainio kahdella maalillaan ja Aki Tuominen maalilla ja maalisyötöllä. Vesan ainoa useamman tehopisteen mies oli Joni Järä tehoilla 1+1.