Ikämiesten 55-75 v. SM-turnaukset 15.-17.04.2023

Suomen Kaukalopalloliiton järjestämä viimeinen SM-turnaus kauteen 2022-2023 tuli pelattua viime viikonloppuna 15.-16.4., kun Peurungassa ja Suolahdessa ratkottiin ikämiesten Suomen Mestaruudet ikäluokissa 55-75 -vuotiaat. Kaiken kaikkiaan turnausviikonloppuna mukana oli peräti 24 joukkuetta. Kaikki mukana olleet joukkueet löytyvät: Ikämiesten SM – Suomen Kaukalopalloliitto

55- vuotiaiden sarjan Suomen Mestariksi pelasi Bewe Sport Helsingistä. SM-hopeaa Akatemia55:lle Jyväskylästä ja SM-pronssia PP-55:lle Oulusta. Finaalissa Bewe voitti Akatemia55 maalein 7-2, kun taas pronssiottelussa PP-55 voitti heinolalaisen HRB-Sharksin 5-2. Turnauksen arvokkain pelaaja oli mestarijoukkueen Risto Salminen.

60-vuotiaiden sarjan Suomen Mestariksi pelasi Töölön Vesa Helsingistä. SM-hopeaa Helsingin Hooksille ja SM-pronssia Bewe Sportille Helsingistä. Finaalissa Töölön Vesa voitti Helsingin Hooksin maalein 4-0. Pronssipelissä vastakkain olivat Bewe Sport ja lappeenrantalainen Aikapojat. Varsinaisella peliajalla peli päättyi 4-4, jonka jälkeen Bewe voitti rangaistuskuljetuskilpailun jälkeen. Turnauksen arvokkain pelaaja oli mestarijoukkueen Jyri Inkinen.

65-vuotiaiden sarjassa Suomen Mestariksi pelasi Töölön Vesa Helsingistä. SM-hopeaa Oulun Pallo -75:lle ja SM-pronssia lappeenrantalaiselle Aikapojille. Finaalissa Töölön Vesa voitti Oulun Pallo-75:n maalein 7-3. Pronssiottelussa Aikapojat voittivat Bewen maalein 3-0. Turnauksen arvokkain pelaaja oli mestarijoukkueen Erkki Korhonen.

70-vuotiaiden ikäluokassa Suomen Mestariksi pelasi Köhniö United Jyväskylästä. SM-hopeaa Bewe Sportille Helsingistä ja SM-pronssia Oulun Pallo -75:lle. Finaalissa Köhniö United voitti Bewen maalein 2-1. Pronssipelissä Oulun Pallo-75 voitti oululaisen Kiikun maalein 7-0. Turnauksen arvokkain pelaaja oli mestarijoukkueen Eino Otsala.

75-vuotiaiden sarjan Suomen Mestariksi pelasi Kiiku Oulusta ja SM-hopeaa Kapa Teamille Espoosta. Kiiku voitti molemmat pelit, joissa joukkueet pelasivat vastakkain. Sarjassa oli vain kaksi joukkuetta. Turnauksen arvokkain pelaaja oli mestarijoukkueen Juhani Kujari.

Helsingin Kaukalopallo Onnittelee joukkueita !