Kilpailutoiminta/kausi alkaa 01.09. ja harjoitustoiminta jatkuu

Helsingin Kaukalopallo ry:n kilpailutoiminnallinen kausi alkaa otteluohjelmien mukaisesti 01.09.2021.

Harjoitustoimintaa jatkuu normaalisti. Kaukalopalloseurat/joukkueet ja erotuomarit on ohjeistettu noudattamaan korona ohjeistuksia.

Suomen Kaukalopalloliitto ry:n tiedote 19.08 :

Koronapandemia ei kesän aikana ole hellittänyt, vaan tautitilanne vaihtelee edelleen eripuolilla maata. Olemme lähes viime sarjakauden päätöstä vastaavassa tilanteessa, vaikka erityisesti lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastetoiminnan osalta kevennyksiä on saatu rajoituksiin ja suosituksiin. Harjoitus- ja kilpailutoiminta voi jatkua viranomaisohjeita noudattaen. Nyt elokuun alkaessa monet seurat ja joukkueet ovat jo palanneet takaisin kaukalopallotoimintaan, joten haluamme muistuttaa seuroja varmistamaan terveysturvallisen toiminnan.

Suomen Kaukalopalloliitto noudattaa toiminnassaan viranomaisten ohjeistuksia, suosituksia ja määräyksiä liittyen harjoittelu- ja kilpailutoimintaan. Pyydämme seuroja ja joukkueiden toimihenkilöitä seuraamaan edelleen tiiviisti oman toimialueensa viranomaisten ohjeita ja noudattamaan niitä.

Olympiakomitea päivittää säännöllisesti ohjeita lajeille viranomaismääräysten pohjalta. Viimeisimmät ja voimassa olevat lajiliittojen ohjeet ja linjaukset löydät kyseisestä ohjeesta. Lopulliset päätökset ja määräykset antaa kuitenkin aina asiaa käsittelevä alueellinen tai paikallinen viranomainen.

Tiedotamme ennen sarjakauden alkua lisää koronatilanteesta, kun saamme lisätietoa elokuun aikana. Liitto ja alueet tulevat myös päivittämään alkavaa kilpailukautta koskevat koronaohjeet otteluiden järjestämiseen ja mahdollisiin kauden keskeytyksiin liittyen.

Syksylle suunnitellut turnaukset tullaan järjestämään suunnitellusti, mikäli koronatilanne ei merkittävästi heikkene ja rajoituksia lisätä. 

Turnausjärjestäjä ja liitto informoi osallistuvia joukkueita turnauksen järjestelyistä ja koronaohjeista erikseen hyvissä ajoin ennen turnausta.

Kaukalopallon harjoitustoiminnassa huomioitavaa

Kevään ja kesän aikana seuroissa on siirrytty harjoittelemaan alkavan kilpailukauden joukkueissa ja harjoitusryhmissä. Suosittelemme edelleen, että seurassa harjoitellaan vakiintuneissa harjoitusryhmissä eikä harjoitusryhmiä sekoiteta keskenään. Näin voimme toiminnallamme minimoida ryhmien välisen liikenteen ja ylimääräiset kontaktit.

Joukkueissa on hyvä kerrata maskin käytön, käsienpesun ja muut hygieniaan liittyvät toimintaohjeet. Nämä löytyvät mm. yllä mainitusta Olympiakomitean ohjeesta.

Lisätietoa rajoituksista ja suosituksista:

Aluehallintoviraston nettisivut

Sairaanhoitopiirien yhteystiedot

Lisäksi ajankohtaista tietoa koronavirukseen liittyen löydät Valtioneuvoston ja THL:n nettisivuilla.

Lisätiedot:  

Visa Engman 050-557 3510 tai hkikp@kaukalopallo.fi

Comments are closed.