LoWe ratkaisi V-divisioonan finaalin loppuhetkien tehokkuudella

V-divisioonan finaalissa kohtasivat LoWe ja RunWe. Maalirikkaan ja tasaisen avausjakson jälkeen toisella jaksolla alkoi tapahtua heti jakson alussa. LoWe sai maalin johtoasemassa rankkarin. Tilanteen jälkeen nähtiin finaaliviikonlopun ainoa ulosajo LoWen Jani Iivarisen saatua väkivaltaisuudesta ison rangaistuksen. Marko Jokela upotti rankkarin sisään vieden LoWen kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen joukkue tappoi onnistuneesti viiden minuutin alivoiman kääntäen ottelun kulun.

RunWe pääsi vielä kertaalleen tasoihin, kunnes joukkueen maalitehtailu tyrehtyi. LoWe kiskaisi neljän maalin johdon viimeisellä kympillä ja Timo Laation 12-8 kavennus jäi laihaksi lohduksi ottelun lopussa.

Marko Jokela ja Aki Jääskeläinen olivat ratkaisevassa asemassa LoWen voitossa Jokelan tehtyä viisi ja Jääskeläisen neljä maalia. Jouni Maatraiva teki yhden ja syötti viisi LoWen maaleista. RunWen maalihaina toimi neljän maalin Ilkka Jurvainen. Lisäksi Petri Seppänen (2+2), Timo Laatio (2+1) ja Jarkko Korhonen (0+2) olivat tehokkaita.