Miko Kuosmanen liiton seura- ja viestintäkoordinaattoriksi

Miko Kuosmanen Jyväskylästä on valittu liiton seura- ja viestintäkoordinaattorin tehtävään. Kuosmasen vastuualueisiin kuuluu yhteistyö seurojen kanssa kaukiskoulujen ja juniorityön kehittämisessä seuroissa sekä digitaalisen kaukiskoulukiertueen koordinointi. Lisäksi viestinnän osa-alueella Kuosmanen vastaa pääsarjan viestinnästä, liiton yleisviestinnästä sekä tukee alueiden viestintää.

Miko aloittaa tehtävässä 6.11.2023. Tervetuloa liiton palvelukseen Miko!

Mikon fiiliksiä ennen työn alkua:

Kovasti odotan jo uusien työtehtävieni alkamista. Oma taustani juontaa juurensa hyvinkääläiseen kaukalopalloiluun. Isäni perustaman seuran (Hyvinkään Rangers) parissa olen toiminut monissa eri tehtävissä, mikä on avannut minulle mahdollisuuden nähdä ja oppia lajin eri osa-alueista.

Opintojen viedessä toiselle paikkakunnalle, ovat kaukalopallon taustapuuhailut jääneet vähemmälle viime vuosina, aktiivisesti olen seurannut lajin kehitystä ja on ollutkin ilo huomata, miten kaukalopallon näkyvyys on kasvanut viime vuosina. Hieno fiilis päästä osaksi Kaukalopalloliiton toimintaa ja jatkamaan tätä arvokasta työtä. 

Innolla odotan yhteistyötä kaukisväen kanssa, jatketaan yhdessä lajin kehittämistä.

Comments are closed.