Bankers piti johtonsa loppuun asti IV-Divisioonassa

IV-Divisioonan finaali Kaustick-Teamin ja Team Bankersin välillä eteni pitkään maalittomasti. Paikkoja oli molemmilla, mutta viimeistely ontui. Pleksit paukkuivat ja monesti myös tasapaino petti ratkaisevalla hetkellä ja laukaukset jäivät vaisuiksi. Bankers sai vajaan 20 minuutin pelin jälkeen maalihanat auki hieman onnekkaallakin pompulla ja teki parin minuutin sisään myös toisen maalin.

Bankers vaikutti jo karkaavan Eetu Järvelän tehtyä läpiajosta Kaustickin puolustuspään virheen jälkeen Bankersien kolmannen maalin. Kaustick kuitenkin kuittasi pian tämän jälkeen 1-3 kavennuksen. Heti toisen jakson avaussekunneilla Kaustick sähelsi jälleen siniviivalla, mutta tällä kertaa Bankersit eivät saaneet läpiajoa käytettyä. Seuraavasta tilanteesta Kaustickin onnistui tulla toisessa päädyssä jo maalin päähän.

Tasoituskin oli lähellä, mutta surkea viimeistely oli Kaustickin akilleen kantapää. Avointa verkkoa oli edessä, mutta siitäkin saatiin lauottua yli maalin. Kun KAustickille ei kelvannut, kävi Bankers tekemässä toiseen päähän muutaman maalin lisää johtaen parhaimmillaan jo 2-6. Kaustick sai kiriä aikaiseksi viimeisellä kympillä painostaen ankarasti. Bankers kesti loppuun asti voittaen 4-6. Eetu Järvelä tehtaili Bankersille lopulta neljä maalia ollen finaalin tehokkain.