Bewen pää pysyi kylmänä III-divisioonassa

III-divisioonan finaalissa kohtasivat Bewe Hä ja Kaukis-87. Oman mausteensa otteluun toi läpi ottelun oikutellut pelikello. Tuomareilla ajanotto onneksi pelasi ja ottelu saatiin vietyä läpi kunnialla. Itse ottelussa pelattiin pitkään tasatahtiin, kunnes ottelun toisella jaksolla Bewe meni menojaan.

Bewe oli päästä 2-1 johdossa tauolle päätylaudoista kimmonneen pallon tultua sopivasti Bewen Antto Pöyhösen lapaan. Jussi Maula tasoitti nopeasti Bewen johto-osuman jälkeen koko kentän soololla. Heti tauon jälkeen Bewe alkoi saada otetta ja sen onnistui tehdä kaksi pikamaalia. Ensin Marko Vaittinen pääsi tekemään läpiajosta ja heti perään sahattiin Kaukiksen puolustus rikki poikittaissyötöillä Esa Turusen viimeistellessä 4-2 osuman.

Kaukiksen Joni Finell lensi tämän jälkeen ottelusta pihalle suunsoitosta tuomarille ja tämän jälkeen Kaukiksen peli hajosi täysin ja Bewe pääsi iskemään maaleja liukuhihnalta ja lopulta viimeiset minuutit olivatkin melkoista pelailua Bewen hallitessa pallollista peliä. Bewe kruunattiin näin mestariksi lopulta lukemin 11-3.