City Horo helppoon mestaruuteen IK-35 ikäluokassa

Perjantain viimeisenä finaalina pelattiin IK-35 ikäluokan finaali City Horon ja Devils Ducksin välillä. Ottelun alku oli vahvasti City Horon hallintaa. Devils Ducksilla oli vaikeuksia päästä edes hyökkäysalueelle ja toisessa päässä City Horo iski maalin toisensa jälkeen.

Tilanteen ollessa 4-0, heräsi Devils Duckskin vähän paremmin pelaamaan. Devils Ducksin hyökkäyksen jäivät kuitenkin tehottomaksi pörräykseksi. City Horo puolestaan oli erittäin tehokas vastahyökkäyksissään ja meni 8-1 johdossa puoliajalle.

Toisella jaksolla Devils Ducksilla ei ollut enää paljoakaan taistelutahtoa jäljellä ja kunnolliset paikat jäivät todella vähiin. City Horo puolestaan keskittyi enemmän johdon puolustamiseen ja vastahyökkäyksiin.

Devils Ducksin hyökkäyspeli parani toki toisen jakson edetessä, mutta maalinteko tökki pahasti. City Horo käveli lukemin 13-3 mestariksi. Janne Jääskeläinen ja Pasi Hintikka tekivät City Horolle neljä maalia mieheen, Juha Rajalan maalatessa kolmasti. Jussi Hintikka keräsi neljä syöttöpistettä.

IK-35 City Horo-35 2016Mestari City Horo.

IK-35 Devils Ducks 2016Hopealle Devils Ducks.