Fireball Valio-sarjan mestariksi toisena vuotena peräkkäin

Valio-sarjan finaalissa kohtasivat viime vuoden tapaan Lohjan Pelitoverit ja Fireball. Lohjalaiset ottivat ottelun haltuunsa avausminuuteilla ja vajaan kympin kohdalla Petri Litja sai pitkän avaussyötön lapaansa hyökkäyssinisellä ja kävi viemässä lohjalaiset johtoon. Vartin kohdalla Pontus Oinonen tasoitti pelin maalinedushässäkästä. Lohjalaiset pyörittivät hyvää ylivoimaa, mutta tehot puuttuivat ja ottelu alkoi kääntymään Fireballille.

Tomi Jänkävaara teki viimeisellä kympillä Fireballille kaksi maalia ja avausjakson viimeisellä sekunnilla Timo Gåpå pääsi tinttaamaan Niko Hermusen poikittaissyötöstä Fireballin kolmen maalin taukojohtoon. Lohjalaiset eivät antautuneet taisteluitta ja he saivatkin tärkeän kavennuksen heti toisen jakson alkuun Tomi Grönroosin maalilla.

Grönroos toi napakalla rannelaukauksella lohjalaiset jo maalin päähän, jolloin Fireball jälleen ryhdistäytyi ja kuittasi välittömästi takaisin kahden maalin johtoon lohjalaisten mokattua hyökkäyspään vapaalyönnin jolloin Jänkävaara pääsi läpiajosta tekemään päivän kolmannen maalinsa. Jänkävaara oli lopulta täysin pitelemätön tehden vielä pari maalia lisää viettäen viiden maalin finaalia ja vieden Fireballin 3-7 johtoon. Ottelun viimeisillä hetkillä lohjalaiset saivat vielä yhden kavennusmaalin aikaiseksi loppulukemien ollessa lopulta 4-7.