Slurps vei niukasti II-divisioonan finaalin

II-divisioonan mestaruuden ratkoivat finaalissa Coyotes ja Slurps. Ottelu oli erittäin nopeatempoinen ja kuumaverinen kamppailu, jossa vaihtoaitioiden välillä huudeltiin pitkin ottelua ja muutamia yhteenottoja nähtiin jäälläkin. Mitään hirvittäviä sikailuja ei kuitenkaan nähty, joten siinä mielessä ottelu pysyi siistinä ja tuomareiden näpeissä.

Coyotes repi avausjaksolla itselleen 3-1 johdon ja sai siitä lisää virtaa, muttei saanut ottelua ratkaistua. Coyotes sortui jäähyihin ja virheihiin johtoasemassa ja Slurps pääsi ensin kaventamaan ylivoimalla ja sen jälkeen tasoittamaan Coyotesin hyökkäyssinisen harhasyötön jälkeisestä vastahyökkäyksestä. Kun molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen avausjaksolla, lähdettiin toiselle jaksolle 4-4 tasalukemista.

Heti toisen jakson alussa Slurpsin Julius Rapelli unohdettiin täysin yksin vaparitilanteessa maalin eteen ja Slurps siirtyi johtoon. Tämän jälkeen Coyotes oli koko toisen jakson takaa-ajajana ja tuhlaili paikkoja tulla tasoihin. Slurpsin onnistui alivoimalla siirtyä kahden maalin johtoon Jonas Juvosen maalilla. Vaikka Coyotes kavensikin, pystyi Slurps pysymään tämän jälkeen jatkuvasti kahden maalin johdossa loppuun asti voittaen lopulta maalein 6-8.