NuPS ja KaukisGurut mestareita IK-50 ikäluokassa

Lauantain finaalit avattiin IK-50 ikäluokan B-sarjan finaalilla NuPS:n ja G-Teamin välillä. Avausjaksolla näytti siltä, että ottelusta tulee tiukka ja vähämaalinen ottelu. Ottelussa mentiin avausjakso tasatahtia. G-Team iski kaksi ensimmäistä maaliaan maalin edestä, NuPs:n kuitatessa 1-2 maalin jälkeen ottelun tasoihin heti seuraavassa vaihdossa.

G-Team kävi pikaisesti avausjakson lopulla johdossa, mutta tämänkin NuPs kuittasi nopeasti ja toiselle jaksolle mentiin tasatilanteessa.

Toisella jaksolla NuPs meni menojaan halliten peliä mielin määrin. G-Teamilta putosi vielä yksi mies loukkaantuneena pois mikä kuormitti vielä normaalia enemmän lopussa G-Teamin pelaajia. Loppulukemat 10-4 syntyi ottelun lopussa rangaistuslaukauksesta. Viimeisten minuuttien aikana NuPs sai muutaman läpiajon josta olisi voinut tehdä enemmänkin maaleja.

Mika Elonsalo teki peräti seitsemän maalia NuPS:lle ja syötti vielä kaksi maalia ollen mukana yhdeksässä NuPS:n kymmenestä maalista. Elonsalo voitti myös B-sarjan pistepörssin ylivoimaisesti. Marko Aronen puolestaan oli G-Teamin paras maalintekijä finaalissa kahdella maalillaan.

IK-50 B-sarja NuPS 2016IK-50 ikäluokan B-sarjan mestari NuPS.

IK-50 B-sarja G-Team 2016Hopeaa G-Teamille.

Sunnuntain käännyttyä jo illaksi pelattiin IK-50 ikäluokassa A-sarjan finaali. Hooks GT ja KaukisGurut ottivat yhteen Hooksin hallitessa ottelun alkua. Hooks nakutti kaksi maalia hallintansa aikana, jonka jälkeen Gurut pääsivät peliin mukaan.

Gurut tekivät nopeaan tahtiin kaksi maalia tullen tasoihin, Hooksin kuitatessa heti perään itsensä uudelleen johtoon. Hooks myös piti johtonsa tauolle asti.

Gurut tasoittivat ylivoimalla kun viisi minuuttia oli pelattu toista jaksoa. Tämän jälkeen Hooks painoi kovaa päälle päästäkseen uudelleen johtoon, mutta kesken painostuksen Gurut pääsivät vastahyökkäykseen ja tekivät johtomaalin.

Gurut puolustivat erinomaisesti yhden maalin johtoaan ja pitivät Hooksin maaleitta. Gurut pääsivät kahden maalin johtoon kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua ja lisäsivät vielä yhdellä maalilla johtoaan kolme minuuttia ennen loppua ratkaisten ottelun. Vielä viimeisellä sekunnilla Gurut iskivät tulisella lämärillä loppulukemiksi 4-8.

KaukisGuruilta kolmen pisteen miehiä löytyi kaksi, Juha Paajanti (3+0) ja Raimo Juvonen (0+3). Hooksin tehomiehenä hääri Ilkka Ovaska kolmella syötöllä. Markku Sormunen teki maaleja myös tässä finaalissa iskien kaksi maalia.

IK-50 A-sarjat KaukisGurut 2016Mestaruus KaukisGuruille.