Pirkkolan Sudet viime hetken maaleilla VI-divisioonan voittoon

VI-divisioonan voitosta kilvoittelivat sunnuntaina Korson Pallo sekä Pirkkolan Sudet. Tasaisissa merkeissä alkanut ottelu tarjoili paljon maaleja heti alusta alkaen. Korso johti parhaimmillaan kahdella maalilla lukemin 4-2 kun joukkue menetti otteensa aivan totaallisesti. Syötöt menivät joko ohi tai sitten niiden haltuunotto oli surkealla tasolla. Pirkkolan Sudet pääsivät pyörittämään ja tulivat tasoihin ja aivan avausjakson lopussa ohi.

Toisella jaksolla sama jatkui PiSun hallitessa ja vaikuttikin siltä, että PiSu kävelee helppoon voittoon johdettuaan parhaimmillaan lukemin 4-7. Korso ryhdistäytyi toisen jakson lopulla ja aloitti kirinsä. Korso nousi tasoihin kun viisi minuuttia oli ottelua jäljellä. Jari Kirves ratkaisi ottelun lopulta Susille pari minuuttia ennen loppua vapaalyönnistä. Heti tämän perään Kari Haakanen löi Sudet kahden maalin johtoon ja 7-9 voittoon. Jari Kirves oli Susien tehopelaaja viidellä maalillaan.