Bewe päätti lauantain finaalit IK-55 sarjan mestaruudella

Lauantaina pelatun ikämiessarjojen finaalipäivän viimeisenä mestaruustaistona pelattiin IK-55 sarjan finaali Bewen ja Töölön Vesan kesken. Bewe teki avauskympille kaksi maalia Ilkka Ovaskan ja Ari Pitkäsen osuttua ja johti pitkään varsin tasaista ottelua. Vesan onnistui tulla vielä tasoihin ennen avausjakson loppua.

Toisella jaksolla ottelu jatkui tasaisena ja ero joukkueiden välille tuli lopulta maalinteon tehokkuudessa Bewen onnistuessa puolittaisistakin paikoista ujuttamaan riittävästi maaleja päästen turvallisen tuntuisellle karkumatkalle. Bewe rynnisti muutamalla pikamaalilla jo 6-2 johtoon Vesan kaventaessa heti välittömästi tilanteeksi 6-3. Takaa-ajoa ei tästä enää syntynyt ja lopulta reilu 10 minuuttia ennen ottelun loppua Bewe teki loppulukemiksi 7-3.