PiTKi ja HTV aamuliigojen mestareiksi

Finaaliviikonloppu käynnistettiin perjantaina aamuliigojen finaaleilla. Ensin vuorossa ollut ylemmän aamuliigan finaali pelattiin PiTKin ja Erän välillä. PiTKi ratkaisi ottelun 3-2 tilanteessa latomalla neljä maalia peräkkäin, eikä tätä enää Erän onnistunut kuroa kiinni. Pari kavennusmaalia oli lopulta laiha lohtu PiTKin voittaessa 9-4. Tomi Luoto, Toni Pekkanen ja Joonas Kosonen tekivät kukin kaksi maalia mieheen PiTKille.

Alemmassa aamuliigassa HTV oli tyly isäntä HYKS:n aamujoukkueelle. Riku Nikanto ja Jarno Raittila aloittivat HTV:n maalinteon. Harri Manninen kavensi pitäen HYKS:n hetkellisesti pelissä mukana, mutta lopulta HTV karkasi 6-1 voittoon. HTV pystyi tasaisesti maalintekoon koko joukkueen voimin.