Hooks XO ja Päämajan Pallo IK-40 sarjojen mestareiksi

Perjantain puolella ehdittiin vielä pelata IK-40 ylemmän sarjan finaali City Horon ja Hooksin kesken. Hooks ei paljoa armoa antanut City Horolle. Hooks paineli peräti 1-9 johtoon ja peli oli käytännössä pelattu ennen kuin City Horo sai pari lohtumaalia. Lopulta Hooks pöllytti City Horoa lukemin 4-11 ja vei ylemmän sarjan mestaruuden ikäluokassaan. Ilkka Ovoaska oli ottelun maalihai peräti kuudella maalillaan Teemu Helveen säestäessä kolmella maalilla.

Lauantai aamun ensimmäisenä otteluna pelattiin IK-40 alemman sarjan finaali NuPsin ja Päämajan Pallon välillä Tasaista ottelua ehdittiin vääntää vartin verran, kunnes NuPs siirtyi alivoimalla 1-0 johtoon. Avausjaksolla tuomareiden pilli oli herkässä ja tasakentällisin pelattiin hyvin vähän. Jäähyjä kuitenkin vihellettiin tasapuolisesti, poikkeuksena NuPsin pelatessa pitkän tovin kuudella miehellä, ilman että pilli soi jäähyn merkiksi. Päämajan Pallo teki avausjakson loppuun todellisen pukukoppimaalin sahaten ylivoimalla komealla kuviolla tasoituksen 10 sekunttia ennen puoliaikaa.

Toisella jaksolla tuomareiden linja hölleni hieman ja jäähyjä ei enää samaan tahtiin vihelletty. NuPSsin pelaajat menivät ahnaasti maalin eteen ja tämä palkittiin kolmen minuutin kohdalla johtomaalilla. Päämajan Pallo nousi tasoihin reilun kymmenen minuutin kohdalla ja lopulta siirtyi johtoon kahdella kovalla lyöntimaalilla ja vielä ottelun viimeisellä kympillä Päämajan Pallo siirtyi 5-2 johtoon. NuPs puolestaan tuhlaili omia paikkojaan kilautellen pallon kertaalleen ylärimaan ja kertaalleen tolppaan. Näin paikkansa paremmin hyväkseen käyttänyt Päämajan Pallo pokkasi mestaruuden.