Sportway Oy ja Suomen Kaukalopalloliittolle sopimus kauden 2023-2024 lähetysoikeuksista

Sportway Media Groupin suomalainen tytäryhtiö, Sportway Oy, ja Suomen Kaukalopalloliitto ovat päässeet sopimukseen kaudesta 2023–2024. Kaukalopalloliitosta tulee näin ollen toinen suomalainen lajiliitto, jonka kanssa Sportway tekee yhteistyötä. Sopimus mahdollistaa jopa 1000 kaukalopallolähetystä tulevalla kaudella. Lähetykset näkyvät kaukalopalloa varten lanseerattavassa uudessa palvelussa, Kaukalopallo TV:ssä.

”Lähetettävien otteluiden määrä tulee moninkertaistumaan tulevalla kaudella. Kaukalopallo TV sekä palvelee nykyisiä kaukalopallon seuraajia ja pelaajia että nostaa kaukalopallon kiinnostavuutta ja auttaa lajin kehittämisessä tulevaisuudessa.”, kommentoi Janne Borgström, Kaukalopalloliiton toiminnanjohtaja.

”Meillä oli vahva molemminpuolinen kiinnostus yhteistyölle, joten näistä lähtökohdista sopimukseen pääseminen oli nopeaa ja helppoa. Kaukalopalloliiton ja Jannen kanssa työskentely on jo tähän mennessä ollut sujuvaa, joten olemme erittäin iloisia saadessamme Kaukalopalloliitosta toisen kumppanimme Suomessa.”, Sportway Oy:n projektipäällikkö Riku Pitkänen lisää.

Kaukalopallo TV:n lähetykset toteutetaan pääosin Sportwayn automaattikamerajärjestelmillä. Tähän mennessä Suomessa järjestelmiä on asennettu noin 170. Automaattikameroita on aiemmin hyödynnetty jääkiekkoon keskittyvän Leijonat TV:n lähetyksissä.

”On hienoa, että voimme hyödyntää suomalaisen kaukalopallon kehittämisessä jo asennettuja kameroitamme, mikä on hyvä myös kestävyyden näkökulmasta. Koska sopimukseen päästiin näin nopeasti, pääsemme aloittamaan Kaukalopallo TV:n lähetykset heti tulevana syksynä.”, Sportwayn Suomen ja Baltian maajohtaja Joonas Saari kertoo.

Linkki Sportwayn uutiseen: https://sportway.com/sportway-oy-and-the-finnish-rinkball-association-agree-on-a-broadcasting-deal-for-the-2023-2024-season/

Comments are closed.