Zeebrat taisteli voittoon VI-divisioonassa

Viikonlopun ensimmäisessä divarifinaalissa kohtasivat Jää ja Zeebrat. Perjantain vähämaalisin ottelu säilyi maalittomana vartin verran. Jää hallitsi hienokseltaan, mutta Zeebrat saivat vastaavasti hyviä vastahyökkäyksiä ja erityisen paljon läpiajoja.

Zeebrat menivät lopulta johtoon hienokseltaan epäonnistuneella laukauksella. Jää haki tasoitusta ja loi määrällisesti enemmän paikkoja, mutta Zeebrojen paikat olivat laadukkaampia. Zeebrojen toinen maali tulikin vastahyökkäyksestä. Pian toisen maalin jälkeen Zeebrat iskivät kolmannen kerran, tällä kertaa siniviivalaukauksella maalinedusruuhkan läpi.

Jääkin sai lopulta pari minuuttia ennen taukoa kavennettua ottelun. Ottelun avausjakso oli varsin fyysinen, eikä sanallista miekkailuakaan vältelty.

Toisen jakson avausvitosella Jää runnoi väkisin itsensä maalin edestä maalin päähän Zeebroista ja tasan kymmenen minuutin kohdalla Jää nousi jo tasoihin.

Zeebrat alkoivat tasatilanteessa saada taas paikkoja ja meni jälleen johtoon kovalla lämärillä. Loput ottelusta Zeebrojen johtomaalin jälkeen olikin sitten pelkkää Jään myllytystä Zeebrojen päätyyn, mutta Zeebrat kestivät lopulta Jään antaman paineen ja voittivat lukemin 4-3.

Zeebrojen Santeri Valve (2+0) ja Jess Paldanius (0+2) olivat finaalin parhaat pistemiehet. Sarjan pistepörssin voitto matkasi Jään Tero Spiridovitshille joka teki yhteensä tehot 56+53.