Wesa ja G-Team IK-50 sarjojen mestareiksi

IK-50 sarjan finaalit aloitettiin ylemmän sarjan finaalilla Hooks GT – Wesa-50. Pelillisesti tasainen ottelu alkoi kääntymään avauskympin jälkeen Wesalle, joka siirtyi johtoon ottelussa terävästä vastahyökkäyksestä. Wesa kerkesi tuhlailemaankin maalipaikkoja tolppalaukaukseen, ennen kuin teki avausjakson lopulla kaksi maalia lisää mennen tauolle 0-3 johdossa.

Toisen jakson alku oli käytännössä yhtä maalia Hooksin hallitessa ja hakiessa kavennusta kiivaasti. Kesken Hooksin painostuksen pääsi Wesan Jukka Salmivaara yksin läpi viimeistellen Wesalle neljännen maalin. Tämä myös hieman herätteli Wesaa ja heidänkin hyökkäyspeli heräsi jälleen eloon. Hooks sai lopulta kavennuksensa, mutta pari minuuttia ennen ottelun loppua tullut maali tuli auttamatta liian myöhään Wesan viedessä mestaruuden lopulta lukemin 1-5.

Alemman IK-50 sarjan finaalissa kohtasivat G-Team ja Päämajan Pallo. Maalitehtailu aloitettiin jo varhaisessa vaiheessa ja ennen kuin ensimmäinen kymppi oli täynnä johti G-Team ottelua lukemin 2-1. Päämajan Pallo oli avausjaksolla hieman pelillisesti parempi, mutta G-Teamin vastahyökkäykset olivat myrkkyä. G-Team piti johtonsa ja tauolle siirryttiin 3-2 tilanteesta.

Toiselle jaksolle G-Team tuli kovaa ja teki kaksi pikamaalia aivan jakson alkuminuuteille karaten 5-2 johtoon. Paikkoja useampiin maaleihin oli runsaasti. Päämajan Pallo ei kokonaan G-Teamin toisen jakson alusta toipunut vaikka saikin juonen päästä taas kiinni. G-Team löi pari maalia lisää vastahyökkäyksistä Päämajan Pallon hallitessa ottelun loppua jääden kuitenkin maaleitta. G-Teamille näin mestaruus lukemin 7-2.