Bewe Stars VI-divisioonan mestariksi loistavan viimeistelyn ja maalivahtipelin voimin

VI-divisioonan loppuottelussa kohtasivat MyPS II ja Bewe Stars. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden puolustaessa tiiviisti ja maalivahtien ottaessa hyviä koppeja. Bewe hallitsi hienokseltaan ottelun alkua ja pääsi myös kokeilemaan ylivoimalla maalintekoa, mutta tuloksetta.

Kesken Bewen pyörityksen, MyPS pääsi vastahyökkäykseen ja tekemään ottelun avausmaalin. Maalin jälkeen Bewe vahvisti otettaan aloittaen vimmatun takaa-ajon ja lopulta onnistu tasoituksessa Lauri Veijalaisen ujutettua pallon maaliin noustuaan pienestä kulmasta maalille. MyPS pysyi pelissä yhä mukana tasoitusmaalin jälkeen, mutta Bewe iski uudelleen ja siirtyi johtoon Juuso Lehdon lauottua suoraan syötöstä maaliin.

Hetkeä myöhemmin Bewen Tuomas Määttä pääsi läpiajoon, mutta MyPS:n maalivahti Jarmo Roiha torjui. Hieman ennen taukoa Bewe lisäsi johtoaan Ari Oksasen syötön kimmottua MyPS:n pelaajista omaan maaliin.

Bewe sai toiselle jaksolle salama-alun Veijalaisen riistettyä hyökkäysalueella pallon ja iskettyä sen MyPS:n maaliin. Vain hetkeä myöhemmin Veijalainen iski jälleen tehden illan kolmannen maalinsa ja vietyä Bewen jo turvallisen tuntuiseen 5-1 johtoon. Pari minuuttia myöhemmin MyPS oli lähellä kavennusta, muttei päässyt ylärimaa lähemmäksi maalia.

Kun kuusi minuuttia oli toista jaksoa pelattu Bewe alkoi mennä menojaan Api Ulanderin syötön tavoittaessa maalin kulmalta Tuomas Määtän, joka sai vapaasti laittaa pallon tyhjään maaliin. Bewen seitsemännessä maalissa Veijalainen ja Teemu Määttä pääsivät hyökkäämään kahdella nollaa vastaan ja lopulta Määttä sai kunnian viimeistellä.

Veijalaisen tehtyä vielä neljännen maalinsa, pääsi MyPS:kin vihdoin maalin makuun ja yllättämään Bewen maalilla torjuneen Juuso Tervosen. Tämän jälkeen Bewe kaunisteli vielä loppulukemiksi 9-2 ja vei voiton.

Ottelu oli lopulta loppulukemia tasaisempi, mutta Bewe käytti maalipaikat paremmin hyödykseen MyPS:n yritysten kilpistyessä kerta toisensa jälkeen Bewen maalivahti Tervoseen. Hyökkäyspäässä Bewen paras onnistuja oli Veijalainen tehoilla 4+2.