City Horo tuhlaili, MyPS viimeisteli murhaavalla tehokkuudella II-divisioonassa

II-divisioonan finaalissa MyPS otti kuskin paikan City Horolta heti alkuminuuteista lähtien. Minuutti ja kymmenen sekunttia ehdittiin pelata ottelua kun MyPs siirtyi ottelussa johtoon Casper Köckritzin maalilla. Kolmen minuutin kohdalla tilanne oli jo 0-2 Ville Niemisen onnistuessa.

City Horo sai kavennusmaalin aikaiseksi vajaa kymmenen minuutin pelin kohdalla, mutta tämänkin MyPS kuittasi heti tekemällä kolmannen maalin. City Horo sai hyvin laukauksia aikaiseksi, etenkin ylivoiman pyöriessä mallikkaasti, mutta laukauksissa tarkkuus oli aina muutaman sentin pielessä ja suuntautuivat hieman ohi.

MyPs meni tauolle 1-6 johdossa alivoimamaalin turvin. City Horolla laukaus paukkui lasien kautta ulos hyökkäysalueelta ja MyPs iski vastahyökkäyksestä Niemisen laukoessa pallon maaliin.

Toisella jaksolla sama tahti jatkui. City Horo tuhlaili urakalla maalipaikkoja ja MyPsin maalivahti Timo Kivikangas pelasi erinomaisesti. Toisessa päässä MyPsin onnistui tehdä lisämaaleja ja lopulta ottelun lopussa maaliero repesi rumiksi 4-15 lukemiksi.

MyPS:ltä löytyi useamman pisteen miehiä runsaasti Rauno Jurosen johtaessa MyPS:n maalitehtailua tehoilla 2+5. Ville Nieminen (2+3), Juha Surakka (2+2), Jussi Saarenoja (3+0), Sami Viklund (2+0), Casper Köckritz (2+0) ja Arto Leiviskä (1+1) säestivät.

City Horon tehokkain oli Juha Yrjänä tehoin 1+2. Juha Rajalan onnistui tehdä kaksi maalia Xity Horolle ja Jussi Hintikka sai maalin ja syötön.