Vesa Tyylikkäiden vahva alku kantoi mestaruuteen III-divisioonassa

III-Divisioonan finaali Vesa Tyylikkäiden ja Dirty Dozenin välillä oli fyysinen ja täynnä keskinäistä suunsoittoa ja kuittailua. Vesa oli joukkueista paremmalla jalalla liikkeellä ja iski hienoilla kuvioilla neljä maalia avausjaksolla Dirty Dozenin yhtä vastaan.

Juuso Lehto avasi Vesa Tyylikkäiden voittokulun tekemällä joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia. Dirty Dozenin kavennuksesta vastasi Pekka Viita.

Toisella jaksolla Vesan onnistui pitää palloa enemmän alivoimalla pelatessakin ja iski alivoimalla myös maalin Dirty Dozenin verkkoon Lasse Lairin onnistuessa. Fyysisessä kamppailussa Vesa joutui useammankin kerran alivoimalle, pahimmillaan viisiminuuttiselle Lairin taklausjäähyn myötä.

Dirty Dozen ei pystynyt kuitenkaan löytämään lisävaihdetta peliin ja Vesa Tyylikkäät piti avausjaksolla hankkimansa johdon turvin ottelun hallussaan loppuun asti voittaen lopulta lukemin 8-3.

Jäähyilyn lisäksi Lairi myös tehoili ollen joukkueensa tehokkain pistein 1+3. Kahden maalin miehiä Vesalla olivat Juuso Lehto ja Miika Haaranen. Dirty Dozenin tehomies oli Pekka Viita tehoin 1+1 onnistuen ainoana joukkueestaan pääsemään useammin kuin kerran tehoille.

III-divisioona Vesa tyylikkäät 2016Mestari Vesa Tyylikkäät.

III-divisioona Dirty Dozen 2016Hopealle Dirty Dozen.

Comments are closed.