Erän kiri ei riittänyt, SauPa III-divisioonan mestariksi

Saukkolan Pallon ja Tapanilan Erän kohtaamisessa SauPan ottelu alkoi jäähyllä, mutta se ei tahtia hidastanut SauPan iskiessä alivoimalla ottelun ensimmäisen maalin. Kymmenen minuutin kohdalla SauPa siirtyi 2-0 johtoon läpiajomaalilla ja tämän jälkeen Saukkolalaiset olivat pysäyttämättömiä tehden seuraavaan kymmeneen minuuttiin viisi maalia lisää samalla kun Erällä oli vaikeuksia saada edes kunnon laukauksia SauPan maalia kohti. Etenkin Sakari Iso-Markku oli huimassa pistevireessä.

Ensimmäisen jakson viimeisellä kympillä Erä sai pelistä kiinni ja ja kavensi tilanteeksi 7-1, mutta huono alku verotti lopulta liikaa.

Toisen jakson ensimmäinen laukaus viidentoista sekunnin pelin jälkeen upposi Erän verkkoon kasvattaen SauPan johtoa. Erä oli kuitenkin toisella jaksolla heti alusta alkaen hyvin taistelussa mukana, mutta SauPan onnistui pitkään pitämään ero yli viidessä maalissa.

Erän tehtyä kuudennen maalinsa, SauPa piti aikalisän joka tuntui tepsivän. Erä sai vielä yhden maalin, mutta siihen Erän kiri tyrehtyi ja SauPalle lopulta mestaruus maalein 11-7.

SauPan pistehaina kunnostautuivat Joonas Okkonen tehoin 4+1 sekä Jaakko Laine tehoin 3+2.

PitKin Joonas Kososelle pistepörssin voitto tehoin 76+35.