Tyylikkäät kiri Bankersin johdon kiinni ja vei rankkareilla IV-divisioonan mestaruuden

IV-divisioonan finaalissa kohtasivat Team Bankers ja Vesa Tyylikkäät. Bankers avasi ottelun tehokkaasti tekemällä nopeasti kaksi maalia jonka jälkeen ottelu tasoittui huomattavasti. Tyylikkäiden kavennus tuli vartin pelin jälkeen läpiajosta. Bankers iski heti perään tilanteeksi 3-1 maalin edestä vapaalyönnin jälkeen. Myös Bankersin neljäs maali tuli aivan Tyylikkäiden maalin läheisyydestä.

Loppujakso oli Tyylikkäiden hallintaa joukkueen pyörittäessä miltei koko loppuerän peliä Bankersien päädyssä, mutta kavennusta Tyylikkäät eivät saaneet aikaan ennen taukoa.

Toinen puoliaika oli Bankersien selviytymistaistelua Tyylikkäiden jahdatessa raivoisasti kavennusta. Tyylikkäät saivatkin heti jakson alkuun hyvän alun ja kavensi vapaalyönnistä Bankersin johdon kahden maalin mittaiseksi.

Kun vartti oli jäljellä, Tyylikkäät tulivat jo maalin päähän ja kymmenen minuuttia ennen loppua ottelu oli tasan Tyylikkäiden iskiessä harvinaislaatuisesti vastahyökkäyksestä maalin.

Ottelun lopussa tunteet räiskyivät eikä viimeisellä viisiminuuttisella juuri täysin kentällisin päästy pelaamaan. Maaleja ei enää tehty ja lopulta mestaruus ratkaistiin rankkarikilpailulla.

Tyylikkäiden Christer Qvarnström onnistui tekemään rankkareissa ainoan maalin ja Tyylikkäät voittivat näin mestaruuden.

Finaalissa Timo Kivinen teki Bankersille tehot 2+2 ollen finaalin paras pistemies. Voittaja Tyylikkäiden parhaana pistemiehenä kunnostautui Christian Qvarnström tehoilla 2+1. Hell 98:n Ilkka Jussila voitti koko sarjan pistepörssin tehoin 77+21.