Töölön Vesa ylivoimaiseen mestaruuteen II-divisioonassa.

II-divisioonan finaalissa Töölön Vesa meni jo reilun kahden minuutin kohdalla johtoon MyPsiä vastaan. Tasaisen alun jälkeen Vesan vahva vaihe koitti kymmenen minuutin pelin kohdalla. MyPs oli vaarallinen vastahyökkäyksissään, mutta maaliton. Vesan painostus puolestaan tuotti 12 minuutin kohdalla maalin ja pian tämän jälkeen Vesa siirtyi läpiajomaalilla 3-0 johtoon.

Vesa rokotti MyPsin virheistä kovalla prosentilla ja 6-0 tilanteessa MyPs otti aikalisän. Aikalisä näytti hetkellisesti tuottavan tulosta MyPsin iskiessä kavennuksen muutamia sekuntteja aikalisänsä jälkeen.

Molemmat joukkueet onnistuivat vielä kertaalleen maalinteossa ennen taukoa. Toisesta jaksosta tulikin sitten maalieron vuoksi lähinnä pelailua Vesan jatkettua paikkojensa käyttöä hyvällä tahdilla iskien tasaisen tappavasti lisää maaleja. Toisessa päässä Vesan maalivahti Markus Ojansuu torjui kaiken mahdollisen ja mahdottoman pitäen MyPsin kahdessa maalissa. Vajaa puoliminuuttia ennen loppusummeria Vesa iski 17-2 osuman ja peli meni viidentoista maalin maalieron vuoksi katkaisuun.

Maaliero ei kerro läheskään kaikkea joukkueiden tasoerosta, vaan Vesalla onnistui hyökkäyspäässä kaikki ja MyPsillä ei juuri mikään.

Vesan parhaat pistemiehet olivat Sam Arima (2+8), Aapo Sepponen (6+1), Mirko Suuronen (4+0) sekä Olli Suoraniemi (3+0).

Pistepörssin voitto Rauno Juroselle tehoin 28+29.