Farmi ratkaisi III-divisioonan mestaruuden ylivoimalla

III-divisioonan finaalissa kohtasivat Farmi ja KaPa-90. Avausjakso mentiin tasatahtiin KaPan käydessä kahdesti johdossa Henri Silfverin ja Pekka Molariuksen maaleilla. Farmi tuli kuitenkin molemmilla kerroilla nopeasti tasoihin Jyri Karjalaisen osuttua kahdesti.

Toisella jaksolla heti jakson alkuun KaPa jäähyili ratkaisevasti. Ensin Tommi Nyberg pääsi ohjaamaan Veli-Matti Viipolan kovan lämärisyötön maalinkulmalta juuri kun KaPa oli päässyt täysilukuiseksi. Pari minuuttia tämän jälkeen KaPa otti nopeaan tahtiin kaksi jäähyä lisää. KaPa selvitti kahden miehen alivoiman, muttei saanut jälkimmäistä jäähyä tapettua kokonaan Viipolan päästyä lyömään KaPan kahden maalin johtoon.

Maalinteko osoittautui tästä eteenpäin molemmille joukkueille ylivoimaisen vaikeaksi. KaPan Matti Hiltunen pääsi kerran kokeilemaan läpiajosta maalintekoa, mutta kavennus jäi odottamaan myöhempiä aikoja. Kolme ja puoli minuuttia ennen loppua Jari Koponen ampui vapaalyönnistä KaPan maalin päähän ja otteluun saatiin hyvin sähköinen loppu. Vielä viimeisillä sekunneilla KaPalla oli paikka lyödä tasoitus vapaalyönnistä, mutta vaparikuvio ei aivan onnistunut ja Farmi vei mestaruuden lukemin 4-3.