Slurps II-divisioonan mestariksi

II-divisioonan finaalissa kohtasivat Bewe ja Slurps. Tasaisen alun jälkeen avausjakso jakautui kahteen selkeään hallintajaksoon. Slurpsin siirryttyä 1-2 johtoon Pontus Oinosen maalilla, alkoi Slurps jäähyilemään. Bewe kuitenkin hukkasi kahden miehen ylivoimansa, jonka jälkeen ottelu kääntyi Slurpsille. Slurps teki reiluun viiteen minuuttiin neljä maalia Arttu Kähösen, Oinosen, Roope Juvosen ja Jorma Oksan osuttua kunkin kertaalleen. Slurps hukkasi otteensa pian tämän jälkeen täysin ja Bewe nousi parin maalin päähän Antto Pöyhösen, Antti Nevalaisen ja Niklas Blomqvistin maaleilla.

Slurps pääsi taas peliin mukaan toisella jaksolla ja lisäsi johtoaan viiden minuutin pelin jälkeen Tuomas Mertsalmen päästessä iskemään vastahyökkäyksestä. Bewe taisteli ja pääsi maalin päähän Slurpsista. Viisi minuuttia ennen loppua Mertsalmi iski uudelleen napaten pallon maalin edestä Bewen pelaajilta ja siirsi pallon varmasti maaliin. Bewe ei lopulta enää tämän jälkeen ollut kovinkaan lähellä maalintekoa ja Slurps jopa paikoin hallitsi loppuminuutteja voittaen lukemin 6-8.