Hooks IV-divisioonan mestariksi pitkän kaavan kautta

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa IV-divisioonan finaalissa kohtasivat Hooks ja Drunkventures. Ottelussa ei hienoilla syöttökuvioilla juhlittu, mutta upeita yksilösuorituksia nähtiin avausjaksolla sitäkin enemmän. Hooksin Tomi Sormunen oli etenkin alati vaarallinen Drunkventuresin puolustukselle tehden yksin avausjaksolla kolme maalia kikkailen läpi Drunkventuresin puolustuksen. Drunkventures pysyi ottelussa mukana tullen pari maalia jäljessä tauolle mentäessä lukemin 5-3. Hooks pääsi avausjaksolla pelaamaan kertaalleen kahden miehen ylivoimalla, mutta senkin aikana maalit menivät 1-1.

Hooks meni heti toisen jakson alkuminuuteilla kolmen maalin johtoon ylivoimalla ja piti johtonsa viimeiselle kympille asti. Drunkventuresilla oli pitkään suuria ongelmia hyökkäyspään pallonsiirtelyssä syöttöjen haltuunottojen ollessa heikkoja. Viimeisellä kympillä Drunkventures skarppasi ja Josua Eronen aloitti 22 minuutin kohdalla takaa-ajon joka päättyi Erosen tekemään 7-8 johtomaaliin kolme minuuttia ennen loppua. Pian tämän jälkeen Hooks pääsi ylivoimalle ja otti maalivahdin pois hakien tasoitusta kuudella neljää vastaan. Puoli minuuttia ennen loppua Ilkka Ovaska ampui pallon kohti maalia ja lopulta Eero Hiltunen seisoi oikeassa paikassa oikeaan aikaan ohjaten pallon maaliin. Rangaistuslaukauksissa Hooks oli lopulta parempi ja voitti mestaruuden maalein 10-9.

Hooksin Tomi Sormunen vastasi viidestä Hooksin maalista, Erosen pistäessä Drunkventuresissa vielä maalin verran paremmaksi.