Hamarin Elo karkasi toisella jaksolla ylivoimaiseen voittoon IK-35 sarjassa

IK-35 sarjan finaalissa kohtasivat Hamarin Elo ja Vikings-35. Ottelun alku oli vielä tasaista vääntöä ja molemmat joukkueet puolustivat kurinalaisesti päästäen hyvin vähän laukauksia maalia kohden hyviltä sektoreilta. Ottelua ehdittiin pelata lähes kymmenen minuuttia, kun Elo pääsi ensimmäisen kerran ottelussa ylivoimalle. Pienen hieromisen jälkeen pallo pelattiin siniviivalle, josta Mikael Forssell laukoi kohti maalia. Hieman epäonnistunut laukaus lirui kuitenkin maaliin asti.

Peli pysyi tasaisena 25 minuuttia molempien onnistuessa pariin kertaan. Sitten avausjakson viimeisellä vitosella Elo otti ylivoiman myötä pelin haltuunsa ja teki murhaavalla tehokkuudella kolme maalia mennen tauolle 5-2 johdossa. Sama tahti jatkui toisen jakson alussa ja heti avausminuutilla Elo lisäsi johtoaan. Tästä Vikings ei enää toipunut ja peli repesi rumiin lukemiin Elon karatessa lopulta 13-4 voittoon. Kenttätapahtumat eivät vastanneet lukemia kuin vasta ottelun loppupuolella pelin ollessa jo ratkennut ja Vikingsin pelihuumorin ollessa poissa.

Elon tehomiehenä hääri Forsell, joka avausmaalin lisäksi syötti kuusi Elon osumaa. Maalinteossa kunnostautuivat Robert Lindström kolmella maalilla, Olli Pelkonen, Mikko Wiiala sekä Tomi Jänkävaara kahdella maalillaan. Vikingseille kolme maalia teki Tommi Bohling.