Zeebrat LoWea etevämpi V-divisioonassa

V-divisioonan finaalissa kohtasivat Zeebrat ja LoWe. Ottelun alku oli maalikilpailua joukkueiden tehdessä tasatahtia kilpaa maaleja ja vartin pelin jälkeen tilanne olikin jo 3-3. Molemmat joukkueet iskivät tämän jälkeen vielä kahdesti ennen taukoa. Jukka Olkkonen vei läpiajosta Zeebrat johtoon, Tuomas Syrjäsen tasoittaessa tahtomaalillaan.

Toisella jaksolla Zeebrat teki avauskympillä ensimmäistä kertaa ottelussa useamman maalin eron. Ensin aivan jakson alussa Jussi Saarenoja löytyi maalinkulmalta ja pääsi laittamaan pallon käytännössä tyhjään maaliin. Teemu Suopajärvi löysi tilaa etukulmasta vajaan kymmenen minuutin kohdalla. LoWe kuitenkin kavensi pian tämän jälkeen Syrjäsen toisella maalilla. Viisi minuuttia ennen loppua tehot 3+2 ottelussa iskenyt Suopajärvi toi Zeebroille jälleen turvallisen kahden maalin johdon. Viimeiset minuutit maalin jälkeen olivat jäähyjen vuoksi rikkonaisia, eikä LoWe enää pystynyt kunnon kiriin. Zeebrat veivät sunnuntain viimeisen divarifinaalin nimiinsä lukemin 7-5.