Hooks ja Kaukis selviin voittoihin IK-55 ikäluokassa

Lauantain viimeinen finaaliottelu käytiin Hooksin ja Töölön Vesan välillä ylemmässä IK-55 sarjassa. Vesa lähti altavastaajana otteluun pelaten ainoastaan kuuden miehen voimin. Yhdestä vaihtomiehestä huolimatta Vesa sai loistavan alun otteluun siirtyen nopeasti 2-0 johtoon. Hooks kiri kuitenkin rinnalle saatuaan 10 minuutin kohdalla kavennuksen aikaiseksi. Samassa tilanteessa Vesalle vihellettiin jäähy ja seuranneesta ylivoimasta Hooks iski uudelleen.

Avausjakson edetessä Vesan pelaajat alkoivat väsyä ja Hooks pääsi tekemään vielä kaksi maalia ennen puoliaikaa. Toisella jaksolla Töölön Vesa yritti sinnitellä mukana, mutta Hooks meni menojaan 11-3 voittoon. Vesa yritti hieman saada energiaa aikalisän avulla, Hooksin iskiessä maalin heti aikalisän jälkeen lopettaen Vesan taistelutahdon siihen paikkaan. Hooksin Ilkka Ovaska, joka voitti myös sarjan pistepörssin, löi finaalissa tehot 4+2.

IK-55 ylempi Töölön Vesa 2018

Hopeaa ylemmässä IK-55 sarjassa Töölön Vesalle.

IK-55 ylempi Hooks IPA 2018

Ylemmän IK-55 sarjan mestaruus Hooksille.

Sunnuntain ja koko turnausviikonlopun päätti alemman IK-55 sarjan finaali Kaukis-55:n ja Pegasos-55:n välillä. Joukkueiden tämän päiväinen tasoero tuli varhain esiin Kaukiksen tehtyä viiteentoista minuuttiin neljä maalia ja vaikka tämän jälkeen tahti hieman laskikin, niin tauolle mentiin Kaukiksen 6-0 johdossa.

Toisella jaksolla sama tahti jatkui Kaukiksen tehtaillessa maaleja. Vihdoin reilu kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua Pegasoksenkin onnistui rikkoa kuparinen Matti Tikan maalilla. Kaukiksen voittolukemiksi kirjattiin lopulta 13-1 lopputulos. Aivan maalieroa ei kenttätapahtumat kuitenkaan vastanneet. Pegasokselle maalin tekeminen oli vain todella vaikeaa. Samalla Pegasos myös ylihyökkäsi runsaasti ja Kaukis pääsi helposti hyökkäämään ylivoimamiehityksellä organisoimatonta puolustusta vastaan. Pegasos oli myös liikenteessä huomattavasti Kaukista pienemmällä rosterilla, mikä näkyi ottelun edetessä.

Kaukiksen tehomiehinä häärivät Kimmo Kuitunen (4+2), Timo Lagerström (4+0), Kari Kuikka (1+3), Jaakko Roinisto (2+1) sekä Jari Lindfors (1+2).