Pallokerho 2 VI-divisioonan ykkönen

VI-divisioonan finaalissa mittaa toisistaan ottivat Pallokerho 2 ja Pirkkolan Sudet. Myös tämä parivaljakko jatkoi tasaisten finaaliotteluiden sarjaa, jossa jännitystä riitti loppusummeriin saakka. Jari Paasu ja Mikko Ponsi veivät Pallokerhon jo kahden maalin karkumatkalle avausminuuteilla, ennen kuin Sudet saivat kuparisen myös rikki.

Vielä hieman ennen avausjakson päätöstä Joona Ruokoranta kikkaili tyylikkäällä yksilösuorituksella Pallokerhon kahden maalin johtoon. Tauon jälkeen Pallokerho aloitti toisen jakson siihen mihin avausjakson päätti ja teki jo neljännen maalinsa. Karkuun Pallokerho ei päässyt, sillä maalin jälkeisen vaihdon Sudet käyttivät hyväkseen Kari Haakasen maalatessa.

Kavennuksesta piristynyt sudet tuli vajaan kymmenen minuutin kohdalla maalin päähän Kalle Malisen saatua loistavan syötön Jari Kirveeltä maalin eteen. Pallokerhon Ruokoranta teki ottelun toisen maalinsa hetkeä myöhemmin, mutta jälleen Sudet kavensivat heti seuraavasta vaihdosta. Pallokerho meni vielä kertaalleen kahden maalin johtoon, kunnes neljä minuuttia ennen loppua Haakanen nosti rystyllä pallon maalin kattoon tuoden Sudet jälleen maalin päähän. Pallokerhon puolustus kesti lopun ja mestaruus meni Pallokerholle lukemin 6-5