Kafa ja Hooks hallitsivat 50-vuotiaiden sarjoja

B-sarjan finaaliin tiensä raivasivat KaFa ja Tärpät. Ottelun avausjakso oli tiukka, tasainen ja vähämaalinen vääntö. Tärpät olivat avausjaksolla maalin verran edellä, mutta toisen jakson aikana KaFa siirtyi hallitsevaksi osapuoleksi ja lopulta painoi myös ohi 5-3 voittoon. Markku Mikkola-Roos oli ottelun paras pistemies tehoin 1+2. Sarjan pistepörssin voittajaksi itsensä tehoili Harri Forssman tehoin 33+19.

A-sarjassa kohtasivat Wesa ja Hooks GT. Hooks sai melkoisen edun laajemmasta pelaajaringistään, Wesan joutuessa tyytymään vain kahteen vaihtomieheen. Hooks hallitsikin peliä mielin määrin rokottaen hyvällä prosentilla maalipaikoistaan ja johti jo tauolla lukemin 8-2. Toinen puoliaika oli näin lähinnä numeroiden kaunistelua Hooksin viedessä mestaruuden maalein 14-4. Hooksin riveistä kolmen maalin miehiä löytyi kolme kappaletta: Esa Leppänen (3+0), Eero Punkka (3+1) sekä Ilkka Ovaska (3+3). Ovaska voitti myös koko sarjan pistepörssin tehoin 44+38.