Pallo-Hukat jyräsi VI-divisioonan mestariksi

Sunnuntai iltapäivällä Valio-sarjan kiihkeän ottelun jälkeen rauhoituttiin hieman kevyempitempoiseen VI-divisioonaan. Finaalissa mittelivät Otapojat ja Pallo-Hukat.

Otapojat saivat hyvän alun johtaen ottelua jo parhaimmillaan 3-1, mutta tämä valui hukkaan Pallo-Hukkien tullessa tasoihin parilla nopealla maalilla. Tasatilanteessa edettiin viimeiselle minuutille asti, jolloin Pallo-Hukat sai hyvän paineen Otapoikien alueelle ja teki taukolukemiksi 5-6 kymmenen sekunttia ennen taukoa.

Toisella jaksolla maalihanat menivät hetkeksi umpeen, vaikka paikkoja oli molemmilla. Laajemmalla materiaalilla pelannut Pallo-Hukat alkoi saada paremmin otetta pelistä kapealla rosterilla pelanneen Otapoikien väsyttyä.

Pallo-Hukat saikin tehtyä pari ratkaisevaa maalia toisen jakson puolivälissä, mihin Otapoikien taistelu loppui. Pallo-Hukat pääsivät useisiin läpiajoihin ja ylivoimahyökkäyksiin lopputuloksen revetessä lukemiksi 6-13.

Lasse Fast teki Otapojille tehot 1+3 ja Jussi Saarenoja laukoi Otapoikien kuudesta maalista peräti neljä. Pallo-Hukkien Jesse Partinen laittoi vielä maalin verran paremmaksi iskien viisi maalia ottelussa. Nicklas Lönnqvist komppasi tehoilla 3+1.

VI-divisioona Pallo-Hukat 2016Mestaruus Pallo-Hukille.

VI-divisioona Otapojat 2016Hopealle Otapojat.