V-divisioonan mestaruus Kirkkonummelle

Sunnuntai-iltana viikonlopun vihoviimeisenä finaalina pelattiin V-divisioonan finaali Hooks Jallun ja Kirkkonummen KirKP:n välillä. Kirkkonummi meni kahden maalin johtoon avauskympin aikana Martti Hurmeen tehdessä kirkkonummelaisten toisen maalin läpiajosta.

Tämän jälkeen Hooks laittoi KirKP:n päätyyn lähes kymmenen minuuttia kestäneen pyörityksen, onnistumatta kuitenkaan maalinteossa. Sen sijaan KirKP:n onnistui tehdä kolmas maali ensimmäisestä hyökkäyksestään moneen minuuttiin ja siirtyä kolmen maalin johtoon.

Hookskin sai lopulta kuparisen rikki, mutta KirKP oli tässä vaiheessa päässyt taas peliin mukaan ja kirkkonummelaisten laukaukset olivat kovia ja tarkkoja lisäten Hooksin takamatkaa. Hooksin onnistui tehdä kaksi maalia avausjakson loppuun päästen toiselle jaksolle vain yhden maalin päässä KirKP:stä. Ilkka Ovaskan 3-4 kavennusmaali tuli vain kymmenen sekunttia ennen taukoa.

Toisen jakson avauskympillä joukkueet tekivät tasatahtiin maaleja KirKP:n pysyessä jatkuvasti johdossa. Tämän jälkeen kirkkonummelaiset ratkaisivat ottelun tekemällä kolme maalia nopeaan tahtiin. Ensin Tero Hyvärin vaparimaali, jota seurasi Markus Rahkon ja Hyvärin maalit.

Hooks sai vielä yhden kavennusmaalin aikaiseksi ja kertaalleen pallon ylärimaan, mutta numerot 5-8 säilyivät sitkeästi ottelun loppuun asti KirKP:n voittaessa.

Hyvärin maalisaldo ottelussa oli lopulta neljä maalia. Markus Rahko säesti tekemällä KirKP:lle kolme maalia. Hooksin tehomiehenä hääri Roope Taskula tehoin 2+2.